Hieronder ziet u een aantal bedrijven waarvoor ik opdrachten heb uitgevoerd. Hieruit blijkt dat ik in meerdere branches inzetbaar ben. In mijn CV staat het volledige overzicht van bedrijven waarvoor ik gewerkt heb.

FBTO logo

Team manager internet (2013)

Bij deze verzekeraar bestond de opdracht uit het aansturen Team dialoog (klantdialoog via social media), invullen sponsoring FBTO Noordkaap Challenge voor Serious Request, optuigen usability team. Leiding geven aan 9 internet professionals

Heap Research logo

Business Developer (2013-2014)

Dit Biotech research bedrijf heeft behoefte aan een markt scan van Nederlandse Biotech startups, gevolgd door een op maat gesneden marktbenadering die past bij de werkwijze van Heap Research bv.

Skiblle logo

Social Media Manager (2014)

Voor deze startup heb ik een online- en social media strategie ontwikkeld en aan de basis gestaan van de commerciƫle uitrol van dit competentie platform. Lancering van dit platform moet nog plaatsvinden, zo ook de social media activiteiten.

Philips

Engagement manager (2014)

Voor de productgroep male grooming en beauty ben ik momenteel bezig om wereldwijd alle engagement content voor Philips.com te verzorgen voor de business group Customer Lifestyle. Daarnaast ontwikkel ik de content voor een grote wereldwijde campagne.